Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Leczo z kiełbasą"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Cukinie pokrój na plastry, potem na ćwiartki. Różyczki kalafiora i brokuła rozdrobnij. Cebulę posiekaj. Salami pokrój w kostkę.
Olej rozgrzej w garnku, zeszklij cebulę. Dodaj warzywa, wymieszaj, duś na małym ogniu ok. 15 min. Dodaj salami, keczup i musztardę, posyp vegetą i pieprzem. Duś do miękkości. Przypraw solą.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie