Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekkostrawna jajecznica - po 10. miesiącu"
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 453
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 111
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 453
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 111
Składniki
Jajko bardzo dokładnie umyj pod bieżącą wodą, a następnie sparz, zanurzając na chwilę we wrzącej wodzie.
Rozbij skorupkę, a jej zawartość ostrożnie przelej na wysmarowany masłem spodeczek.
Do jajka dodaj łyżkę mleka modyfikowanego oraz starannie umyty, osuszony i drobno pokrojony szczypiorek.
Spodeczek umieść na naczyniu z wrzącą wodą i co chwilę mieszając, przyrządzaj jajecznicę, aż całkowicie się zetnie.Źródło: Mam dziecko