Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska. Może być dodatkiem do dań mięsnych.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Następnie drobno pokroić. Pokroić również ogórek, cebulę, czosnek, rzodkiewkę, koperek, szczypiorek. Cykorię umyć. Dwie cykorie pokroić, a dwie rozdzielić na łódki. Składniki dressingu dokładnie wymieszać. W misce umieścić pokrojone warzywa i jajka. Polać dressingiem i wymieszać. Następnie farsz nakładać na łódki. Ułożyć je na półmisku i podawać.