Do góry

Przekąski Przepis na:

Łosoś ze szpinakiem.

Przepis dnia 2012-11-19
Łosoś ze szpinakiem.

Autor: fiorof

Przepisów i artykułów: 35 Ocena: 295

Dodano: 16.11.2012

Odsłon: 6215

Zdrowe i pyszne danie. :)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Jeśli wyjdzie lekko rozgotowany bedzie lepszy. Do małej miseczki przepłukanej wodą wkładamy ryż. Odstawiamy na 10 minut.

  2. Łososia pieczemy w temperturze 200 stopni piekarnika i na ok 20-25 minut. Na koniec posypujemy migdałami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Lolakiki 21 lutego 2015 Pieeekna prezentacja i zdjecia. Jednak mam obawe, ze czas pieczenia lososia ciut za dlugi?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

evanion 19 listopada 2012 Wow! Coś wspaniałego i to z mojej ulubionej ryby:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń