Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łososiowe kubeczki z twarożkiem"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Składniki
Wymieszaj serek ziołowy, jogurt grecki, fetę. Dodaj posiekane szczypiorek i koperek.
Obierz awokado i pokrój na małe kawałki. Dodaj do masy serowej.
Wyłóż osiem filiżanek lub kubków folią spożywczą, tak by jej końce wystawały poza naczynie. Obłóż ścianki i dno naczyń plastrami łososia. Nałóż masę serową i przykryj kawałkiem łososia. Wstaw do lodówki przynajmniej na 3 godziny (najlepiej na noc).
Wyjmuj na talerz, odwracając naczynie do góry dnem. Usuń folię. Skrop sokiem z cytryny. Podawaj z roszponką lub rukolą.Źródło: Olivia