Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos orzechowy to moje nowe odkrycie:). Świetnie pasuje do brokuła a także do innych warzyw. W wersji mięsnej możemy dodać kurczaka.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Z brokuła odcinamy różyczki. Gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Boczniaki kroimy, podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy drobno posiekany czosnek, makaron i brokuł. Masło orzechowe i śmietanę łączymy razem. Wlewamy do garnka, dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.