Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na obiad ,kolację czy też na drugie śniadanie do pracy. Szybkie ,sycące ,smaczne zarówno na ciepło ,jak i na zimno. Przepis dostałem od psiapsióły z H04. Z pozdrowieniami dla Agaty ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu (najlepiej al dente). Filet z kurczaka kroimy w dużą kostkę ,obtaczamy w przyprawie gros i smażymy na oleju. Osączamy z nadmiaru tłuszczu ,mieszamy z prażonym słonecznikiem ,pokrojonymi w paski pomidorami ,ziołami prowansalskimi i posiekanym szczypiorkiem. Sos: Musztardę ,ketchup ,oliwę z pomidorów mieszamy dokładnie z wodą ,dodajemy do makaronu. Wszystko dokładnie łączymy i od razu podajemy.