Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad dla zapracowanych.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4889
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13425
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3212
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 983
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4889
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13425
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3212
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 983
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić i przysmażyć na tłuszczu, a makrelę dokładnie oczyścić z ości. Makaron wymieszać z rybą, pieczarkami, doprawić do smaku. Makaron wyłożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem i polać śmietaną wymieszaną z żółtym serem. Zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Po upieczeniu posypać posiekaną natką pietruszki.