Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z wigilijnych potraw robiona w naszym domu.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Mak sparzyć wrzącą wodą, odcedzić na sitku i zmielić 3 razy. Do drugiego mielenia dodać cukier. Pokroić bakalie i dodać razem ze śmietanką do maku. Wymieszać. Tak przygotowana masę makową połączyć z ugotowanym makaronem.