Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity na co dzień i od święta.Łatwy w zrobieniu.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Piekarnik nagrzać do temp.160-170 stopni.Formę do pieczenia wyłożyć pergaminem.
Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym na jasną masę.Cały czas miksując,stopniowo dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz wlać olej.
3/4 ciasta wylać do formy,na ciasto wyłożyć mak z puszki.Resztę ciasta wylać na warstwę maku.
Piec około 50 minut,wyjąć,ostudzić.