Do góry

Śniadania Przepis na:

Masełko czosnkowo - pietruszkowe

Masełko czosnkowo - pietruszkowe

Autor: Ombu_sa

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 257

Dodano: 23.12.2012

Odsłon: 1905

Aromatyczne i zdrowe. Idealne do chlebusia o każdej porze roku (szczególnie zimą) Fajnie sprawdza się w sezonie grillowym np. do pieczonych ziemniaczków.

Składniki

> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Masło wyciągnąc z lodówki i zostawic aby zmiękło. Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę. Pietruszkę umyc i posiekac. Wymieszac maslo ze wszystkimi składnikami.

  2. Przełożyc do miseczki, pojemnika i wstawic do lodówki. Masełko mozna ozdobic zieleniną: listkiem pietruszki, mięty itp.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń