Do góry

Dania główne Przepis na:

Mielone nadziewane pieczarkami

Mielone nadziewane pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 116

Dodano:

Odsłon: 9334

zwykłe mielone ale inaczej

Składniki

  • 1,5 kg mięsa mielonego
  • 80 dag pieczarek
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 cebula
  • Bułka tarta
  • jajko
  • przyprawy
  • olej
3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pieczarki obieramy i smażymy na patelni,następnie dajemy do wystygnięcia. Mięso mielone doprawiamy startą cebulą , czosnkiem,przyprawami ze szczyptą bułki tartej i jajkiem. Robimy placuszek z mielonego nakładamy do środka pieczarki i kulamy w bułce tartej i na patelnie .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń