Do góry

Śniadania Przepis na:

Mielonka wieprzowa

Mielonka wieprzowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 223

Dodano:

Odsłon: 7852

z podsmażaną cebulą

Składniki

  • mielonka, 4 plastry
  • cebula, 2 duże
  • pomidory, 3
  • olej, 1łyżka
  • zielona pitruszka
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. na rozgrzanym tłuszczu podsmażamy drobno pokrojone cebule,ułożyć na cebuli plastry mielonki bez osłonek oraz krążki pomidorów.Przykryć i dusić na małym ogniu kilka minut.Podawać z ziemniakami lub chlebem obficie posypać zieleniną

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń