Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mięsne smarowidło na kanapki"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Składniki
Łopatkę, karkówkę i boczek umyj, pokrój. Zalej wodą, zagotuj. Odcedź, mięsa ponownie umyj. Włóż do czystego garnka, dodaj smalec, obraną cebulę i całe ząbki czosnku, wsyp przyprawy. Zalej wodą, gotuj, usuwając szumowiny, około 2 godziny.
Cebulę, czosnek i przyprawy wyjmij. Wlej wino i ocet, gotuj, aż mięsa będą bardzo miękkie. Rozdrobnij.
czas przygotowania35 min ilość porcji4 cena za porcję1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie