Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i wysokoenergetyczna potrawa. Ciekawy jest fakt, że przepis można modyfikować w zależności od tego co mamy w lodówce.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 224
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 224
Składniki
Obrać cebulę, paprykę oczyścić z pestek a następnie warzywa pokroić w kostkę. Cebulę wrzucić na rozgrzany olej a następnie dodać pokrojoną na niewielkie kawałki wieprzowinę. Gdy będzie lekko zarumieniona dodać ryż oraz 2 szklanki wody i wszystko gotować na niewielkim ogniu. Po chwili dodać przecier pomidorowy i paprykę. Dokładnie wymieszać. Po 30 minutach powinno być gotowe. Przed podaniem posypać tartym parmezanem.