Do góry

Przekąski Przepis na:

Mini zapiekanki na cieście francuskim

Mini zapiekanki na cieście francuskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 58

Dodano:

Odsłon: 68

Świetna przekąska na imprezie

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. 1. Ciasto francuskie pokroić w prostokąty 6-8 sztuk

    2. Zawinąć rogi.

    3. Posmarować wierzch pesto (gotowym lub własnoręcznie przygotowanym).

    4. Pokroić pomidory w plasterki i po plasterku położyć na każdym kawałku ciasta.

    5. Ser pokroić w plasterki i położyć na jednym na każdym kawałku ciasta.

    6. Zapiec w piekarniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń