Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mizeria z estragonem do słoików"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Ogórki wyszoruj i poszatkuj. Przełóż do dużego naczynia. Ziarenka pieprzu roztłucz. Dodaj do ogórków. Estragon opłucz, osusz, bardzo drobno posiekaj i dodaj do ogórków.
Posól, wsyp cukier, wlej olej i ocet. Wymieszaj. Przykryj i odstaw na noc. Przełóż do słoików wraz z powstałą zalewą. Pasteryzuj 20 minut w 60 st. C.Źródło: Tele Tydzień