Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie,polecam wypróbować.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 855
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 64
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 855
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 64
Składniki
Obraną kalarepę pokroić w słupki,marchew w talarki.Gotować około 10 min. Osobno na patelce zrumienić cebulkę pokrojoną w kostkę. Gdy warzywa są miękkie odcedzić ,dodać zrumienioną cebulkę i chwilkę podsmażyć.Przyprawić do smaku pieprzem i solą. Na koniec dodać posiekany koperek.
Smacznego życzę!