Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie,polecam wypróbować.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 901
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 207
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9316
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 901
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 207
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9316
Składniki
Obraną kalarepę pokroić w słupki,marchew w talarki.Gotować około 10 min. Osobno na patelce zrumienić cebulkę pokrojoną w kostkę. Gdy warzywa są miękkie odcedzić ,dodać zrumienioną cebulkę i chwilkę podsmażyć.Przyprawić do smaku pieprzem i solą. Na koniec dodać posiekany koperek.
Smacznego życzę!