Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyślając przepis w głowie nie wiedziałam, że surówka będzie tak pyszna. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięs i domowych burgerów. Jabłko idealnie skomponowało się z młodą kapustą i wyrazistym sosem jogurtowo-chrzanowym, tworząc idealne połączenie :) Polecam!!!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 240
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 240
Składniki
Jogurt naturalny, majonez i chrzan połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem. Kapustę obrać z pierwszych liści, przekroić na pół i poszatkować. Jabłko obrać, wyciąć gniazdo nasienne, pokroić na cienkie paski. Cebulę również obrać, pociąć w piórka. Koperek umyć, osuszyć i drobno pokroić. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać przygotowany wcześniej sos. Przemieszać. Podawać z mięsem, idealna do domowych burgerów.