Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffinki bez glutenu. Z bananami oraz płatkami owsianymi i dowolnymi owocami sezonowymi.
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6860
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8578
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 199
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1189
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6860
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8578
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 199
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1189
Składniki
Dojrzałe banany dokładnie rozgniatamy widelcem w misce. Dodajemy jajka, syrop klonowy, proszek do pieczenia, sól, cynamon i jogurt grecki, płatki owsiane. Wszystko dokładnie mieszamy i dodajemy mleko. Składniki powinny być w temperaturze pokojowej - lepiej się wtedy połączą. Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami i napełniamy je masą, na górze układamy owoce. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Z podanego przepisu otrzymamy 12 muffinek