Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam bardzo smaczne i dietetyczne muffinki,danie jako przekąskę lub jako główne. Są delikatne, w smaku lekko anyżkowym,rozpływają się w ustach,na pewno wszystkim posmakują:)
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4072
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72864
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 543
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15601
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4072
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72864
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 543
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15601
Składniki
Torebkę kaszki ugotować przez 10min.i wystudzić. Fenkuł pokroić w kostkę i podsmażyć wraz z pokrojoną cebulką na maśle. Mięso zmielić. Do kaszki dodać mięso zmielone,podsmażony fenkuł z cebulką,przyprawy ,oraz posiekany koperek. Masę doprawić do smaku. Do foremek nałożyć masę mięsno-jaglaną. Dać do nagrzanego piekarnika do 190* góra-dół i piec około 40min. Z tych proporcji wyszło mi 9szt.
Smacznego życzę!