Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-06-2011
wilgotne, słodko-kwaskowo-korzenne, pyszne :-)
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 31
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 522
Rozgrzewająca i treściwa zupa z kiszonej kapusty, ugotowana na wieprzowych og...
Odsłon: 5
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 504
U mnie obowiązkowo w święta.
Odsłon: 694
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 31
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 522
Rozgrzewająca i treściwa zupa z kiszonej kapusty, ugotowana na wieprzowych og...
Odsłon: 5
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 504
U mnie obowiązkowo w święta.
Odsłon: 694
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki, w drugiej mokre. Następnie wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką. Rabarbar umyć, pokroić w plasterki, dodać do ciasta, wymieszać. Ciasto wykładać do foremek na muffinki, powtykać w nie połamane na kawałki ciasteczka. Piec w temp. 190-200 stopni ok. 20-25 min.
Smacznego :-)