Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4- składnikowe! Tak zwane coś z niczego! A do tego bezglutenowe i bez jaj! ;)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać, a następnie ugotować w mleku.
Ugotowaną kasze odstawić do wystygnięcia.
Banana zblendować i wymieszać z kaszą oraz płatkami jaglanymi.
Masę przełożyć do formy (u mnie sylikonowej) i piec około 45 minut w temperaturze 180 stopni.
Gotowe ciasto wyciągnąc z piekarnika i pozostawić do wystygnięcia.