Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znów mnie wzięło na naleśniki
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5407
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34509
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2154
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113820
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5407
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34509
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2154
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113820
Składniki
Pory pokroić w drobne talarki podsmażyć ok. 2 minut na odrobinie oleju podlać odrobinę wody i dusić pod przykryciem ok 8 minut aż zmiękną i odparuje woda, zestawić z ognia dodać kukurydzę ,tuńczyka odcedzonego z wody i starty żółty ser,doprawić do smaku jeśli trzeba.Na każdym naleśniku kłaść farsz i zwijać krokieta albo rulonik jak kto woli no i oczywiście na wierzch mój ulubiony sos tzatziki.Życzę smacznego.