Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znów mnie wzięło na naleśniki
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 34
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 34
Składniki
Pory pokroić w drobne talarki podsmażyć ok. 2 minut na odrobinie oleju podlać odrobinę wody i dusić pod przykryciem ok 8 minut aż zmiękną i odparuje woda, zestawić z ognia dodać kukurydzę ,tuńczyka odcedzonego z wody i starty żółty ser,doprawić do smaku jeśli trzeba.Na każdym naleśniku kłaść farsz i zwijać krokieta albo rulonik jak kto woli no i oczywiście na wierzch mój ulubiony sos tzatziki.Życzę smacznego.