Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie macie pomysłu na naleśniki, podsuwam Wam smaczne rozwiązanie. Niebanalne połączenie, które zachwyca smakiem.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 226
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 226
Składniki
Składniki na naleśniki mieszamy ze sobą i dolewamy stopniowo wody do powstania lejącej konsystencji. Odstawiamy na 10 min i smażymy naleśniki.
Pieczarki i paprykę kroimy w kostkę, a następnie dusimy pod przykryciem.
Ostudzone warzywa wrzucamy do blendera razem z twarogiem, dodajemy przyprawy wedle uznania i rozdrabniamy do konsystencji pasty. Wypełniamy naleśniki.