Do góry

Przekąski Przepis na:

Ogórki faszerowane

Ogórki   faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 25 Ocena: 222

Dodano:

Odsłon: 2355

Smaczne na śniadanie , mogą też posłużyć jako lekka przystawka .:)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ogórki przeciąć na wzdłuż ,wydrążyć środki jeśli są duże można je podzielić na połówki.

  2. Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę , wymieszać z twarożkiem . Dodać posiekany koperek ,szczypiorek i pokrojoną w drobną kosteczkę paprykę.
    Przyprawić pieprzem i solą .Dobrze wymieszać .

  3. Przygotowanym farszem napełnić ogórki ,wstawić do lodówki na 30 min.
    Przybrać gałązkami koperku i małymi pomidorkami.
    Smacznego.)
    Uwaga: Ogórki można podzielić np na 3 cm kawałeczki .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń