Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci, ogórki są wyborne, super nadają się na sałatki i surówki.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2667
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 260
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2667
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 260
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Składniki
Wykonanie: Ogórki umyć i włożyć do woreczka do zamrażania o pojemności 2 litry. Dodać obrany i pokrojony czosnek, koper, gorczycę i chrzan z liściem. Następnie wsypać sól, potrząsnąć woreczkiem i szczelnie zamknąć. Wstawić do lodówki na 5-6 godzin. Po tym czasie woreczek pozostawić w temperaturze pokojowej na 12-24 godziny(zależy od temperatury im cieplej tym krócej)