Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon ogórkowy w pełni , czas więc pomyśleć o zapasach na zimę ....Uwaga -pikantne
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Ogórki (ze skórką) pokroić na niezbyt cienkie plastry, czosnek przecisnąć przez praskę, chilli drobno posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać - pozostawić w chłodzie na ok. 2 godz, co jakiś czas mieszając.
Nakładać zimne do słoików (uzupełnić do samej góry powstałym płynem)- pasteryzować 15 min.
Idealna salatka dla lubiących ostre jedzenie. Smacznego