Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowsze i mniej kaloryczne niż "tradycyjne" orzeszki... Z zewnątrz chrupiące, w środku miękkie. Dobra metoda na głoda.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
suszoną ciecierzycę namoczyć na minimum 4 godziny. w tym czaie spęcznieje.
Odcedzić. Zagotować w garnku wodę. Wrzucić ciecierzycę i gotować przez około 45 minut
gorącą ciecierzycę odcedzić, przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Posypać solą do smaku, posypać paprykami. Obtoczyć przyprawami.
nagrzać piekarnik do 200 stopni. włożyć blachę z ciecierzycą i piec około 20 minut. smacznego
przepis zaczerpnięty z programu Ewa gotuje.