Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące śniadanie z królową śniadań
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4407
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1354
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 334
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4407
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1354
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 334
Składniki
Jabłko myjemy i trzemy na tarce na średnich oczkach, zasypujemy cynamonem. Dodajemy płatki i borówki. Zalewamy wszytko kefirem, mieszamy i chowamy do lodówki na noc. Rano podgrzewamy dodajemy miód i dekorujemy naszą owsiankę mieszanką ziaren. Zajadamy. Smakuś :) Jeśli owsiankę robicie od razu bez pozostawienia jej na noc w lodówce to polecam najpierw zalać płatki wrzątkiem (tak aby woda pokryła płatki) i odstawić na kilka minut do wchłonięcia wody. Potem dodać kefir i pogrzać wszystko.