Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne oponki w pastelowych kolorach :)
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1939
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1756
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1939
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1756
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
3 łyżki mąki, mleko + cukier i drożdże przygotuj rozczyn Resztę składników połącz z gotowym rozczynem ????
uformuj ciasto – rozwałkuj an około 1 cm grubości Szklanką wytnij kółka + kieliszkiem małe dziurki w środku
wstaw do piekarnika nagrzanego na 60C na 20 minut do wyrośnięcia W między czasie olej kokosowy wrzuć do dużego garnka ( ja wykorzystałam 2 słoiczki)
kiedy będzie już bardzo rozgrzany wrzucam wyrośnięte pączki po 2-3 sztuki na raz na 40 sekund przerzucając z każdej strony Po wystygnięciu dekoruje lukrem z ksylitolu i posypuje posypką