Do góry

Dodatki Przepis na:

Paluch czosnkowy

Przepis dnia 2017-05-20
Paluch czosnkowy

Autor: Kobi

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 336

Dodano: 14.05.2017

Odsłon: 1990

Doskonałe pieczywo z delikatnym sosem czosnkowym. Idealny dodatek do grilla.

Składniki

  • paluch 1 szt
  • 4 pełne łyżki sosu czosnkowego
  • olej 2 łyżki
  • sól
  • pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Sos i oliwę wymieszać, doprawić solą i pieprzem.

    Palucha nakroić ukośnie w kilku miejscach. Posmarować wewnątrz obficie przygotowanym sosem. Piec w piekarniku około 10 minut.

    Podawać ciepłe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń