Do góry

Dania główne Przepis na:

parówki w cieście francuskim

parówki w cieście francuskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 35

Dodano:

Odsłon: 1674

szybkie

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. parówki pokroić na pół,ciasto rozwałkować i podzielić na 10 prostokątów,ser zetrzeć na tarce, każdy prostokąt ciasta przesmarować ketchupem,posypać serem i położyć na nim parówkę,ciasto zakleić brzegami ,piec w piekarniku nagrzanym do temp.200 stopni aż się zarumienią.Pyszne danie na wczesną kolację lub obiad ,smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń