Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta grzybowa z chrzanem

Pasta grzybowa z chrzanem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2108 Ocena: 11703

Dodano:

Odsłon: 1898

Szybka i smaczna omasta do chleba.

Składniki

  • Składniki:
  • Cebula biała 1 szt.
  • Pieczarki świeże lub grzyby leśne 25 dag
  • Serek topiony 25 dag
  • Chrzan tarty 1 łyżka
  • Rosół drobiowy ½ litra
  • Sól i cukier do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Grzyby ugotować w rosole z dodatkiem cebuli, odsączyć, następnie zmielić. Dodać serek topiony, chrzan, przyprawić do smaku, wymieszać i podawać z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 12 lipca Ja bym te pieczarki podsmażyła razem z cebulą
na maśle klarowanym i dalej wg Twego przepisu.
Bardzo dobra ta pasta. Pozdrawiam:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń