Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta holenderska

Pasta holenderska

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 134

Dodano:

Odsłon: 5252

Pasta pełna różnych smaków, które w połączeniu smakują wyśmienicie!

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Na początku myjemy jaja, jabłko oraz cebulę. Po umyciu jaja gotujemy na twardo, a jabłko strużemy i kroimy w drobną kostkę wraz z cebulą. Gdy jaja ostygną również kroimy je w drobną kostkę lub trzemy na grubych oczkach tarki.

    Na koniec dodajemy majonez oraz ketchup, doprawiamy solą i pieprzem do smaku i wszystko mieszamy.

    Sałatę dajemy na spód kanapek, następnie nakładamy naszą pastę, którą opcjonalnie możemy posypać szczypiorkiem.

    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kucharka-amatorka 12 kwietnia Z tego zestawu to też wyjdzie niezła sałatka.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Futka 10 marca O ja!!! Ale pycha! Koniecznie zrobię :D

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

fafiatko 06 marca Takiego pysznego zestawienia jeszcze nie jadlam!

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bryssska 06 marca Lubię takie kanapeczki, pysznie się zapowiada ;-D

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ErJot 06 marca Lubię pasty tuńczykowe ale z jabłkiem jeszcze nie robiłam.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

slodkisentyment 06 marca Brzmi dobrze, a połączenie tuńczyka z jabłkiem - interesujące :):):)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń