Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu, przepyszna na śniadanie, jak również do pracy. W oryginalnym przepisie było jeszcze curry i majeranek, ale zrezygnowaliśmy z tych dodatków, bo mieliśmy ochotę na bardziej delikatną pastę.
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 887
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 39
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 109
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 632
Polecam.
Odsłon: 237
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 522
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 887
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 39
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 109
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 632
Polecam.
Odsłon: 237
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 522
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą do schłodzenia. Obieramy jajka i kroimy w drobną kosteczkę. Pokrojone jajka przekładamy do miski.
Dodajemy musztardę i majonez.
Koperek i szczypiorek siekamy na drobno, dodajemy do jajek
Masło rozpuszczamy w rondelku, studzimy i wlewamy do jajek.
Wszystko przyprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy i odkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)