Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 156
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10527
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 156
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10527
Składniki
Do twarogu dodałam śmietanę, pastę czosnkowa i paprykową. Można użyć świeżych dodatków. Pasty były już słone więc nie dodawałam soli. Dodałam pieprzu. Twaróg zmalaksowałam. A po zmieleniu dodałam szczypior. Podałam na grzankach i udekorowałam jajem i cebulą. Smacznego :)