Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta twarogowa z rzodkiewkami i ogórkiem

Pasta twarogowa  z rzodkiewkami i ogórkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 245 Ocena: 4266

Dodano:

Odsłon: 5489

Lekka,szybka do zrobienia,prosta pasta na kanapki:)

Składniki

  • Twaróg (u mnie półtłusty) 250 g
  • Rzodkiewki parę szt.
  • Ogórek zielony 1szt
  • pieprz,sól do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Rzodkiewki umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
    Ogórka umyć,obrać i również zetrzeć na grubych oczkach.
    Twaróg rozdrobnić widelcem,dodać utarte warzywa,doprawić pieprzem i solą i dokładnie wymieszać.Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (20)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

jolao 06 czerwca Najlepsza na śniadanie, w szczególności ze świeżą bułką ;) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 05 czerwca Ann, pyszne smarowidełko :)
Też w sezonie takie robimy, ale oczywiście z małym dodatkiem chili ;)
Odpowiedzi: 9 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

fafiatko 05 czerwca Bardzo smaczna :)
a wiesz , że nigdy nie używałam ogórka do pasty twarogowej, najwyzsza pora :)
Odpowiedzi: 2 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń