Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i sporą ilością świeżego koperku. Do tego wystarczy tylko kubek zsiadłego mleka lub kefiru, polecam
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 46
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5541
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 46
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5541
Składniki
Ziemniaki dokładnie wyszorować, ugotować w całości w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić.
W osobnym garnku ugotować bób, ostudzić, obrać ze skórki.
Oliwę wymieszać ze skórką i sokiem cytrynowym, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekany koperek. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ziemniaki pokroić na kawałki, dodać bób, polać sosem.