Do góry

Dania główne Przepis na:

Pechuga con verduras

Pechuga con verduras

Autor: atka24

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 330

Dodano: 20.05.2012

Odsłon: 8677

Nie wymaga duzo pracy i smakuje zaje..........

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Piersi dzielimy na dosc grube kotlety przyprawiamy ( przyprawy wg uznania ) ukladamy na wysmarowanej blaszce , wstawiamy do piekarnika ( 180 stopni )

  2. warzywa kroimy w paseczki podsmazamy, ukladamy na kotletach z piersi. Pieczemy jakies 15 min w 160 stopniach.

  3. Na koniec posypujemy serkim i zostawiamy w piekarniku jakies 2 min.

  4. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

atka24 20 maja 2012 Dziekuje i czekam z n iecierpliwoscia na ocene

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

rosse 20 maja 2012 Ciekawy przepis,wypróbuję i ocenię:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń