Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy, kto lubi czosnek, pokocha tę roślinę! Niezwykle aromatyczna, a mimo to nie pozostawia zapachu w ustach, tak charakterystycznego właśnie dla czosnku. Po makaronie z tym własnie pesto można więc spokojnie się całować:)
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 225
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16270
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 88
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 231
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 225
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16270
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 88
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 231
Składniki
Orzeszki pini uprażyć na suchej patelni.
Parmezan zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Wszystkie składniki umieścić w misie malaksera i blendować do uzyskania gładkiej masy.<br />
Doprawić wedle upodobań solą i pieprzem.
Przełożyć do słoiczna, zalać wierzch oliwą z oliwek i przechowywać w lodówce.