Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy, kto lubi czosnek, pokocha tę roślinę! Niezwykle aromatyczna, a mimo to nie pozostawia zapachu w ustach, tak charakterystycznego właśnie dla czosnku. Po makaronie z tym własnie pesto można więc spokojnie się całować:)
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 53
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 158
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9112
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 53
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 158
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9112
Składniki
Orzeszki pini uprażyć na suchej patelni.
Parmezan zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Wszystkie składniki umieścić w misie malaksera i blendować do uzyskania gładkiej masy.<br />
Doprawić wedle upodobań solą i pieprzem.
Przełożyć do słoiczna, zalać wierzch oliwą z oliwek i przechowywać w lodówce.