Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy, kto lubi czosnek, pokocha tę roślinę! Niezwykle aromatyczna, a mimo to nie pozostawia zapachu w ustach, tak charakterystycznego właśnie dla czosnku. Po makaronie z tym własnie pesto można więc spokojnie się całować:)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 181
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 266
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 366
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 181
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 266
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 366
Składniki
Orzeszki pini uprażyć na suchej patelni.
Parmezan zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Wszystkie składniki umieścić w misie malaksera i blendować do uzyskania gładkiej masy.<br />
Doprawić wedle upodobań solą i pieprzem.
Przełożyć do słoiczna, zalać wierzch oliwą z oliwek i przechowywać w lodówce.