Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki faszerowane bryndzą

Pieczarki faszerowane bryndzą

Autor:

Przepisów i artykułów: 209 Ocena: 3531

Dodano:

Odsłon: 8556

Aromatyczne i wyraziste w smaku

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Bryndza na surowo jest bardzo delikatna, po roztopieniu ma bardziej intensywny smak i aromat.

    Pieczarki obrałam i oczyściłam, wyłamałam nóżki. Pieczarki napełniłam bryndzą i do każdej pieczarki dodałam po kawałeczku chili i trochę pieprzu. Bryndza jest wystarczająco słona- nie trzeba jej dosalać.

    Pieczarki ułożyłam na papierze do pieczenia posmarowanym oliwą.

    Pieczarkom wystarczy 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (22)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń