Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczone ziemniaki z pastą pietruszkową

Pieczone ziemniaki z pastą pietruszkową

Autor:

Przepisów i artykułów: 2131 Ocena: 11984

Dodano:

Odsłon: 620

zdrowa i smaczna przekąska.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:


    Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie (nie rozgotować) i podpiec w piekarniku. Wymieszać dokładnie zioła, dodać utartą skórkę z cytryny, śmietanę i doprawić do smaku. Nakładać na ciepłe ziemniaki i podawać z ziemną maślanką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ania92 31 maja 2017 Tak przygotowane ziemniaki stanowią świetną przekąskę np. na imprezach :)
Smaczna i zdrowa :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń