Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami

Pierś faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami

Autor:

Przepisów i artykułów: 454 Ocena: 4688

Dodano:

Odsłon: 2169

Delikatna rolada drobiowa smażona w folii, to obiad, który zachwyci każdego ;)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso opłukać, osuszyć, naciąć w "kieszonkę", wysmarować oliwą, przyprawić. Dodać umyty i pokrojony szpinak oraz skrojone pomidory.

  2. "Kieszonkę" zamknąć, całość przyprawić i zawinąć mięso w folię.

  3. Mięso smażyć na rozgrzanej patelni na niewielkiej ilości tłuszczu przez ok. 10 min. z każdej strony.

  4. Podawać np. z frytkami.
    SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń