Do góry

Desery Przepis na:

Pierś z indyka ze słodkim gulaszem warzywnym

Pierś z indyka ze słodkim gulaszem warzywnym

Autor: Hanix1984

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 426

Dodano: 01.04.2010

Odsłon: 3921

Pyszny obiad w 30 minut.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pierś z indyka kroimy w sporą kostkę. Podsmażamy w głębokiej patelni. W tym czasie w szklance wody gotujemy pocięte w paseczki suszone morele. Do indyka wlewamy wodę z morelami.

  2. Ścieramy na dużych oczkach marchewkę i kalarepę, siekamy szczypiorek i wszystko wrzucamy na patelnię. Dodajemy przyprawy i kostkę bulionową. Wszystko gotujemy do miękkości i odparowania części płynu.

  3. Podajemy z makaronem. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń