Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w 30 minut.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Pierś z indyka kroimy w sporą kostkę. Podsmażamy w głębokiej patelni. W tym czasie w szklance wody gotujemy pocięte w paseczki suszone morele. Do indyka wlewamy wodę z morelami.
Ścieramy na dużych oczkach marchewkę i kalarepę, siekamy szczypiorek i wszystko wrzucamy na patelnię. Dodajemy przyprawy i kostkę bulionową. Wszystko gotujemy do miękkości i odparowania części płynu.
Podajemy z makaronem. Smacznego.