Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pikantne żeberka"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 202
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 202
Składniki
Żeberka umyj, podziel na małe części, oprósz solą i pieprzem. Obsmaż na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron, podlej wodą, włóż pokrojoną papryczkę chili, duś dwie godziny.
Wyjmij mięso, do sosu dodaj sos sojowy, ketchup i sos barbecue, duś chwilę. Zredukuj ilość wody, włóż żeberka, podgrzej. Dekoruj sałatą.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień