Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w stylu ,,coś z niczego", kawał mięsa, kapusta, piwo i kiszony ogórek to moja propozycja na obiad dla wygłodniałego mężczyzny ... :)))
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13417
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 569
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2765
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 758
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13417
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 569
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2765
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 758
Składniki
Karczek dokładnie myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym, doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Obsmażamy na oleju z każdej strony na złoty kolor. Kapustę szatkujemy i również podsmażamy na dużym ogniu z dodatkiem kminku.
Na dnie naczynia żaroodpornego układamy karczek, przykrywamy kapustą, polewamy passatą ziołową i piwem, przyprawiamy solą i pieprzem.
Pieczemy pod przykryciem ok 1 godz w 175*C. Mięso podajemy z ziemniakami lub kaszą i kiszonymi ogórkami.