Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 236
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 236
Składniki
Biszkopt przekroić na połowę.Z jednej połowy wykrawać literatką krążki.
Odlewamy pół szklanki mleka, dodajemy żółtka i mąki,resztę mleka gotujemy z cukrem i cukrem waniliowym.Gotujemy budyń.Zimny budyń utrzeć z margaryną do masy można dodać pokrojone orzechy i rodzynki,migdały. Gotową masę wyłożyć na połowę placka.
Na masę dać ciasto z dziurkami, do dziurek dać kolorową tężejącą galaretkę.Na galaretkę układać wykrawane krążki z ciasta,to polać polewą.