Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2453
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5185
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 176
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2453
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5185
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 176
Składniki
umyć i starkować cukinie wraz z cebulą na grubych oczkach, posolić odstawić na min 30 min do 40 min aż cukinia puści sok, odlać dodać reszte składników wymnieszać i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Opcjonalnie można piec w piekarniku do zarumienienia, wersja zdrowsza. Placki dobrze smakują z dipem propozycja: sos chrzanowy lub czosnkowy bądź twaróg chrzanowy z almette