Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 47
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 47
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 55
Składniki
umyć i starkować cukinie wraz z cebulą na grubych oczkach, posolić odstawić na min 30 min do 40 min aż cukinia puści sok, odlać dodać reszte składników wymnieszać i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Opcjonalnie można piec w piekarniku do zarumienienia, wersja zdrowsza. Placki dobrze smakują z dipem propozycja: sos chrzanowy lub czosnkowy bądź twaróg chrzanowy z almette