Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placuszki, które może wykonać z rabarbarem lub innymi owocami.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1887
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1743
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1887
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1743
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Mąkę przesiewamy do miseczki razem z proszkiem do pieczenia. W osobnej miseczce łączymy jajka, jogurt naturalny, ekstrakt, olej i 3 łyżki wody. Dodajemy do suchych składników i mieszamy mikserem lub trzepaczką. Smażymy na lekko rozgrzanej patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju. Rabarbar wsypujemy do rondelka, dodajemy cukier i na małym ogniu gotujemy ok. 15 min, aż będzie miękki. Placuszki układamy na talerzu i dodajemy ugotowany rabarbar z sosem. Smacznego.